Veste șantier personalizate

Veste șantier personalizate

O muncă dură necesită o îmbrăcăminte robustă

Condițiile de muncă pe șantierele de construcții sunt grele, de aceea angajații au nevoie de o îmbrăcăminte confortabilă care să ofere protecție și durabilitate. Vestele de lucru din colecția noastră prezintă aceste caracteristici: materiale inovatoare, rezistente, croieli ergonomice și practicitate, cum ar fi fermoare și buzunare multiple. Aceste veste nu sunt doar practice și funcționale, ci arată și bine. Acest lucru vă permite să vă prezentați imaginea companiei în cel mai bun mod posibil, pe șantier și în exterior.

    Încă o data pe scurt, câteva din caracteristicile funcționale ale vestelor de șantier:
  • ✓ Materialele high-tech ce oferă confort, protectie, functionalitate și durabilitate suplimentară
  • ✓ O gamă completă de veste: căptușite, reflectorizante, polar, impermeabile, softshell, termoizolante, reversibile, veste de lucru groase, subțiri, etc.
  • ✓ O gamă largă de marimi și culori
  • ✓ Special create pentru personalizare
  • ✓ Disponibilitate și livrare rapidă
  • ✓ Consecvența modelului și a culorii, esențială pentru comenzi ulterioare

 

Veste șantier personalizate prin broderie sau imprimare

Vestele de lucru pot fi imprimate cu un motiv sau brodate cu sigla companiei. Echipa noastră este bucuroasă să stabileasca împreună cu dvs. care din metodele de personalizare sunt cele mai potrivite pentru nevoile dumneavostră. Trimiteți un e-mail cu logo-ul atașat, spuneți-ne ce veste ar trebui imprimate sau brodate, în ce mărime și culoare și poziția personalizării. În cel mai scurt timp posibil revenim cu o ofertă individuală!.

Categorie: Textile

Write Your Comment