Îmbrăcăminte industria hotelieră

Imbracaminte industria hoteliera

Angajați bine îmbrăcați, randament și satisfacție profesională
Oferta noastră de îmbrăcăminte hotelieră a fost dezvoltată pentru a permite personalului din restaurante, hoteluri, moteluri, pensiuni, restaurante, cafenele, terase sau alte localuri publice să facă o impresie bună și corectă în fața clienților. Gama noastră se adresează atât ospătarilor, barmanilor, bucătarilor, personalului de la recepție cât și celor responsabili pentru curățenie și administrație. Vă punem la dispoziție cămăsi, tricouri polo, fuste, pantaloni, jachete, halate, prosoape, etc. de la branduri renumite pe piața textilelor promoționale din zona hotelieră. Țesături de calitate, special concepute pentru personalizare și croite în asa fel încât să asigure eleganță, confort și funcționalitate, o gama largă de culori și dimensiuni, modele partenere (pentru el și ea), accent pe detalii, usurință la îngrijire, disponibilitate și livrare rapidă, coerența în timp a stilurilor și culorilor pentru comenzi repetate sunt doar câteva din caracteristicile produselor noastre.

Caracteristicile îmbrăcăminții din industria hotelieră

1. Îmbrăcămintea personalului de la recepție: este necesar să ofere un aspect perfect, eleganță, încredere și confort pe tot parcursul zilei.

2. Îmbrăcămintea personalului de la menaj-curățenie: trebuie să asigure un confort deosebit și să mențină, în același timp, un aspect curat, elegant. Stiluri ergonomice adaptate acestor condiții de muncă sunt obligatorii.

3. Îmbrăcămintea personalului concierge și siguranță: acești angajați sunt adesea primii și ultimii pe care oaspeții îi văd. Prin urmare, uniformele trebuie să arate elegante, moderne și atractive, să combine cu succes formalitatea, funcționalitatea, autoritatea și ospitalitatea.

4. Îmbrăcămintea personalului din administrație: o îmbrăcăminte funcțională ce păstrează un aspect profesionist.

Categorie: Textile

Write Your Comment