Cămașa Poplin

O cămașă vine în contact direct cu pielea ta pentru mai mult de 8 ore în fiecare zi; din acest motiv nu putem face compromisuri în ceea ce privește calitatea materialului din care acestea sunt confecționate. Alegerea celor mai fine țesături este punctul nostru de plecare în alcătuirea portofolilui nostru: Am selectat meticulos și atent mai multe tipuri de materiale pentru a putea oferi clienților nostri cămăși de calitate cu un design contemporan. Un aspect impecabil sporește încrederea de sine!

Cămasa Poplin este confortabilă, elegantă, ușor de întreținut și modernă în același timp. Țesătura Poplin prezintă rezistență la cute și elasticitate la întinderi iar culorile îsi mențin strălucirea chiar și dupa spălări repetate. Domeniile în care sunt folosite cel mai des aceste camași sunt: Gastronomia, Promoții și Evenimente, Imbrăcăminte Corporate, Fashion & Retail, Scoală, Licee și Facultăți, Turism, Vânzări și Logistică. O cămașă de calitate creşte calitatea vieţii angajaților la locul de muncă și îi stimulează la o munca eficientă.

Personalizarea cămășilor poplin

Broderia arată cel mai bine atunci când este plasată pe partea din față piept a cămașii cu un logo distinctiv, fără foarte multe detalii grafice, elemente, etc. Dacă se dorește personalizarea pe o suprafață mai mare, cum ar fi pe spate, serigrafia este cea mai bună opțiune. Totuși eleganța unei cămăși, ne obligă să nu o încărcăm cu foarte multe accesorii, de aceea o broderie delicată pe piept va arăta întotdeauna cel mai frumos. Gama noastră de cămași poplin sunt special concepute pentru personalizare iar materialul acestora oferă un suport optim proceselor de personalizare.

Categorie: Textile

Write Your Comment

Only registered users can write comments. Please, log in or register