Termeni şi condiţii

INFORMAŢII GENERALE

LOGOFASHION CORPORATE SRL
Adresa sediu social: Str. Principală nr. 88, 557227 Amnaș, Jud. Sibiu
Relatii cu clientii
Persoană de contact: Adela Țăranu
E-mail: info@logofashion.ro
Tel.: 0748 410218

Adresa retur documente/colete:

Str. Nicolae Titulescu 21/13, 325500 Molodova Noua, jud. Caraș Severin

Atenție! Doar MAGAZIN ONLINE!
Nu există magazin fizic cu acces direct pentru clienți.

Fiecare cerere prezintă caracteristici specifice (cantitate, cereri de personalizare, zona unde ar trebui trimisă marfa ș.a.m.d.), motiv pentru care nu putem da un calcul general, fără a se cunoaste specificațiile dvs. exacte (detalii despre personalizarea dorită, logo, etc.). Detalii exacte despre cererea dvs. vor fi prezentate în ofertă. Mai jos sunt prezentate doar indicii de bază/generale.

Cererea de ofertă şi comanda

Clienţii pot preda cererile de ofertă via webshop. Pe baza cererii se va intocmi o ofertă. Prin acceptarea ofertei de catre client se va întocmi comanda. După plasarea unei comenzi nu mai aveţi posibilitatea de modificare.

PREŢURI

Preţurile sunt exprimate în lei şi nu includ TVA. Facturile sunt trimise via e-mail în format electronic. TVA-ul şi costurile de transport vor fi calculate în oferta intocmită.

MOD DE PLATĂ (pentru produse blanco + fără personalizare)

Ramburs / Transfer bancar

MOD DE PLATĂ (pentru produse + personalizare)

Comenzile se achită prin OP / CASH, 50% în avans, 50% la predarea mărfii (ramburs).

CONDIŢII DE LIVRARE

Timpul de livrare este indicat în oferta noastră şi depinde de tipul de cerere a clientului.

15 lei/colet (Pret fara TVA) - zona 1

Termenul de livrare din este de 3-5 zile lucrătoare pentru produsele blanco dacă sunt disponibile pe stoc. În cazul textilelor personalizate, termenele de livrare se calculează de la plata achitarii avansului de catre client. Ne rezervăm dreptul de modificare în ceea ce priveşte termenul de livrare. Un termen standard optim pentru produsele personalizate este de 5-7 zile lucrătoare. Dar atenționăm că un termen real de livrare este menționat în oferta trimisă clientului.

RETURNARI

În cazul tricourilor personalizate cu grafica clientului, nu se va accepta returnarea produselor sau a sumei de bani aferente comenzii.