Tricouri ieftine

 

    Adjectivul “ieftin” asociat cu un tricou vine la Logofashion cu caracteristici de calitate:
  • ⁃ rezistență bună la spălare și durabilitate în timp.
  • ⁃ cusături robuste bine realizate.
  • ⁃ își păstrează forma.
  • ⁃ sunt confortabile, ușor de purtat toată ziua, ceea ce le face ideale ca îmbrăcăminte de lucru.
  • ⁃ asigură un suport excelent imprimării: aceasta nu se dezlipește, decojește sau se ondulează.
  • ⁃ prietenoase cu mediul înconjurător: pot fi purtate un timp îndelungat, materiale din bumbac, bumbac bio, amestec bogat în bumbac, poliester de calitate pentru sportivi.

 

Notă: Toate proprietățile acestor tricouri vor corespunde doar dacă sunt tratate corect conform instrucțiunilor de îngrijire și spălare. Nici cel mai bun tricou nu poate trece de o manipulare greșită.

Clienții noștri acordă atenție calității și tricourilor în trend, dar la ce preț? Mai ales când cumpărăm tricouri online, prețul este un factor semnificativ. Începând de la 15 Ron (prețul nu include TVA) puteți achiziționa tricouri de la producători cunoscuți în lumea întreagă. Prețul unui tricou personalizat se calculează pentru fiecare client individual în funcție de: cantitate, mărimea și complexitatea imprimeului.

Logofashion vă asigura calitatea unui tricou ieftin simplu sau cu imprimeu

În calitate de furnizor de textile personalizate oferim tricouri ieftine de bună calitate și o imprimare premium. Mulțumită multor ani de experiență și cooperare cu producători dedicați asigurăm soluții individuale, croite exact cerințelor și bugetului clienților noștri. Aceștia sunt mulțumiți și primim zi de zi feedback de mulțumire și încurajare.

Categorie: Textile

Write Your Comment