Personalizare broderie

Personalizare broderie

Broderia este o formă exclusivistă, elegantă și de efect de personalizare a produselor textile și se remarcă prin durabilitate mare în timp, o strălucire aparte și un efect 3-D. Pentru a vă putea oferi o broderie premium, folosim mașini de brodat computerizate actualizate la cele mai moderne și complexe cerințe și o ață de cusut de cea mai bună calitate.

Tehnici de broderie

Și la broderie există tehnici diferite de aplicare, cum ar fi: broderia directă și ecusoanele brodate. Broderia directă, așa cum sugerează și numele, este aplicată direct pe țesătură și nu poate fi îndepărtată de pe materialul textil fără deteriorarea lui. Ecusonul/patch-ul brodat este fabricat separat și atașat în cele din urmă de material prin coasere sau lipire (termocolare). Ecusoanele brodate au avantajul că pot fi scoase din țesătură și, prin urmare, sunt refolosibile. Ambele tipuri de broderie au avantajele lor și un lucru în comun: arată întotdeauna elegant!

Prețul unei broderii personalizate

Prețul unei broderii se compune din costul digitalizării graficii și execuția efectivă pe materialul textil. Pentru a broda textilele cu un logo, sigla sau orice altă grafică avem nevoie de un fișier jpg, png, gif, bmp, ai, pdf, eps, cdr. Avantajul este că programul de broderie creat se plătește o singură dată și poate fi folosit la comenzi ulterioare. Prețul final al broderiei depinde de:

  • - complexitatea designului,
  • - dimensiunea motivului brodat (lungime x lățime = cm²),
  • - numărul de bucăți brodate

 

Textile de înaltă calitate cu broderie

Pe lângă o broderie de calitate, avem nevoie și de produse de calitate. Logofashion vă pune la dispoziție articole textile promoționale de la cele mai cunoscute şi apreciate branduri pe plan mondial. Brodăm tricouri, tricouri polo, cămăși, jachete, veste, polare, softshell, șepci, căciuli, eșarfe, fulare, halate, pantaloni, bluze, hanorace, etc. și le livrăm în toată țara: Sibiu, Cluj, București, Târgu Mureș, Timișoara, Arad, Iași, Suceava, Turda, Zalău, Craiova, Constanța, Brașov, Galați, Ploiești, Călărași, Oradea, Brăila, Pitești, Bacău, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Tulcea, Reșița, Deva, Hunedoara, Moldova Nouă și alte localități din toate județele din țară.

Cum puteți comanda articole textile personalizate prin broderie?

Vom crea o ofertă individuală pentru dvs. pe baza specificațiilor trimise pe email, coș de cerere sau watsapp: tip produs, grafică, dimensiune, poziționare. Articolele textile vor putea fi comandate direct de la noi, în acest fel vă putem garanta calitatea produsului finit.

De ce Logofashion?

  • ✓ Prelucrare rapidă și flexibilă a cererilor și comenzilor
  • ✓ O gamă largă de materiale textile
  • ✓ Ieftin, fiabil și de înaltă calitate
  • ✓ Prețurile rezultă doar din costul de achiziție și producție.

 

Dacă aveți întrebări despre produse sau serviciul de broderie, vă punem cu drag toată experiența noastră la dispoziție. Satisfacția clienților noștri este întotdeauna pe prim plan.

Categorie: Textile

Write Your Comment

Only registered users can write comments. Please, log in or register