Cămăși personalizate (brodate, imprimate) - Dame

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Procesele de personalizare prin serigrafie, transfer termic sau broderie sunt luate în calcul încă de la conceperea acestor cămaşi de damă.

Personalizare cămaşi / Cămaşi promotionale

Prima impresie contează
Gama noastră de cămaşi Poplin si Oxford este ideală pentru birou și pentru angajații care au contact direct cu clienții. Aceste cămaşi asigură o purtare foarte placută si comodă, sunt concepute din materiale de înaltă calitate ce permit imprimarea sau brodarea.

Materiale de primă clasă
Toate aceste cămaşi sunt realizate din materiale ușor de întreținut (Easy-Care). Chiar și la o spălare repetată, ele rezistă şi arată întotdeauna bine. Cămaşile Oxford sunt concepute dintr-un bumbac de înaltă calitate, materialul e mai gros, si astfel transparența este redusă. Imprimarea sau brodarea pe aceste materiale este asigurată de suprafața mată si stabilă a materialului. Țesătura Oxford este unul dintre cele mai îndragite materiale pentru cămăși și bluze. Fabricată din 70% bumbac și 30% poliester, aceasta țesatură mixtă bogată în bumbac oferă o combinație perfectă între calitate, confort şi durabilitate.

Poplin este tipul de stofă cel mai folosit in producerea cămășilor de damă. Cămășile Poplin sunt concepute din materiale mai ușoare decât cele Oxford și aproape că nu trebuie călcate - așa arăți mereu bine, indiferent cât de grea ți-a fost ziua de muncă. Țesătura poplin este confecționată din bumbac pur si conferă fiecarei cămăși o eleganță și o finețe deosebită.

Cămaşi personalizate broderie

Broderia pe cămăşi este o metodă elegantă de personalizare cu rezultate rafinate şi durabile. Broderia este recomandată pentru aproape toate materialele. Imaginea motivului dorit a fi brodat este mai întâi digitalizată, dupa care ea se aplică pe cămăşi cu ajutorul capetelor mașinilor de brodat computerizate. La brodarea cămăşilor pot fi procesate simultan până la 15 culori.