Tricouri polo personalizate (brodate) - Dame

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 56

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 56

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tricouri Polo de dame pentru angajatele sau reprezentantele companiei dvs.

Aceste tricouri de damă sunt special concepute pentru procesele de personalizare prin broderie sau serigrafie.

Tricouri polo personalizate de înaltă calitate

Tricourile Polo de dame existente pe platforma noastră logofashion.ro sunt de înaltă calitate, confortabile și elegante. Datorită acestor proprietăți, aceste tricouri polo pot fi purtate în orice moment al zilei și în orice situație, arată perfect și îți oferă în același timp o ținută casual sau elegantă. Prin personalizarea cu logu-ul, sigla sau mesajul companiei dvs., tricourile polo pot fi folosite ca îmbracaminte corporativă, de lucru, medicală sau ca textile promotionale și asigură un instrument de marketing extrem de eficient. Tricourile polo personalizate oferite angajaților sau partenerilor sunt de asemenea o reclamă subtilă și deosebit de eficientă pentru afacera dvs. În acest fel brandingul este promovat şi rezultatele companiei cresc.

Tricouri polo pentru dame – diversitate de modele, culori și dimensiuni

Logofashion vă pune la dispoziție o gamă variată de tricouri polo. Aceste tricouri provin de la branduri renumite pe piața internațională din domeniul Corporate Fashion și al textilelor promoționale cum ar fi: Fruit of the Loom, B&C Collection, Russell, Anvil, Gildan, Active by Stedman, Stars by Stedman, Bella+Canvas, Gamegear, Kustom Kit, Mantis, SG, Tee Jays, Nakedshirt. Variată este și gama de culori: cine poartă de preferință un albastru sau un galben deschis, un roșu sau un verde aprins, un roz sau un portocaliu puternic își va gasi cu siguranță pe platforma noastră tricoul polo potrivit. În cazul în care polo-urile pentru compania dvs. sunt dorite a fi într-o culoare simplă dar expresivă, cum ar fi gri-ul, nu trebuie sa faceți altceva decat să selectați grupa de culoare dorită. Tricourile polo pot fi personalizate la cerere: echipa Logofashion analizează metoda de personalizare cea mai potrivită pentru dvs. în funcție de complexitatea graficului, poziție, material, numărul de bucați solicitate, s.a.m.d. Pt. tricourile polo se recomandă personalizarea prin broderie sau serigrafie.

Tricouri polo brodate – rafinament si eleganță

Brodarea presupune aplicarea cusăturilor în relief pe materialul textil. Noi realizăm broderia pe textile cu ajutorul unui sistem computerizat: logo-ul sau mesajul companiei este convertit într-un soft de broderie cu ajutorul căruia masina va prelua și executa broderia pe țesatură. Eleganță, un impact vizual deosebit de plăcut și atrăgător, rezistență la întindere și spălări repetate sunt câteva dintre caracteristicile broderiei.

Tricouri polo imprimate – Serigrafia, o soluție optimă pentru comenzile mari

La comenzile incepând cu 50 de bucăți, serigrafia este una din metodele de personalizare cele mai avantajoase pentru tricourile polo. Serigrafia implică printe altele crearea unei site pentru fiecare culoare și este o metodă utilizată chiar și pentru motivele complexe: imagini în dimensiuni mari, logo-uri complexe, ș.a.m.d pot fi realizate la standarde ridicate de calitate și costuri avantajoase. Culori foarte luminoase, o adâncime de imprimare excelentă și o durabilitate extraordinară a imprimeului sunt doar unele dintre avantajele serigrafiei.

Echipa Logofashion vă oferă soluția de care aveți nevoie

Doriți să personalizați un tricou polo de calitate din colecția noastră, dar încă mai aveți întrebări deschise pe care doriți să le clarificați înainte de a comanda, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relaţii cu clienţii. Cu o atitudine prietenoasă, proactivă, orientată spre găsirea soluțiilor optime pentru dvs., angajații nostri vă stau la dispoziție pe email, la telefon sau răspund întrebarilor adresate pe formularul de contact.