Veste personalizate (brodate) - Bărbați

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Veste personalizate / Veste promotionale

Procesele de personalizare prin serigrafie, transfer termic sau broderie sunt luate în calcul încă de la conceperea acestor veste.

Veste polar personalizate

Materiale de inaltă calitate, usor de întretinut, create pentru personalizare

Aceste veste polar sunt confortabile, rezistente si functionale si confera angajatilor un aspect profesional si o uniformitate perfecta. Datorita finisajului 100% Antipilling-Fleece, aceste veste nu se scamoseaza. Textura materialului fleece le face ideale pentru personalizarea prin broderie. Acestea vor transmite din primul moment o impresie de prima clasa.

Veste matlasate personalizate

Protectie si functionalitate: caracteristicile unei imbracaminti de lucru autentice

Colectia noastra de veste matlasate va ofera modele moderne, de inalta calitate cu detalii unice care satisfac cerintele exigente ale unei imbracaminti de lucru, industriale sau outdoor. Toate aceste modele au fost special concepute pentru personalizare pentru a putea oferi vizibilitatea necesara unei afaceri de succes.

Veste softshell personalizate

Materiale multifunctionale de inalta tehnologie

Colectia noastra de veste softshell convinge prin protectie maxima, caldura si confort . Constructia lor din doua sau trei straturi este realizata dintr-o membrana subtire, de inalta calitate care este impermeabila la apa, rezistenta la vant si respirabila. Stratul exterior al acestor veste softshell se distinge printr-o tesatura hidrofuga iar captuseala printr-un microfleece calduros.