Bluze personalizate (brodate, imprimate) - Bărbați

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 80

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 80

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Procesele de personalizare prin serigrafie, transfer termic sau broderie sunt luate în calcul încă de la conceperea acestor bluze de bărbați.

Bluze personalizate promotionale

logofashion.ro vă pune la dispoziție un Sweatshirt potrivit pentru orice anotimp: bluze ușoare și lejere, ideale pentru vremea calduroasă, modele clasice, care oferă un confort pentru întreaga zi și cele premium cu o resistență deosebită la repetate spălări și întinderi.

În oferta noastră online, puteți găsi o gamă largă de bluze de la producători de talie mondială specializați pe texile promoționale si personalizarea lor, cum ar fi: Fruit of the Loom, Gildan, B&C Collection, SG, Anvil, Active by Stedman, Bella+Canvas, FDM, Mantis, Russell, ș.a.m.d. Toate aceste sweatshirts sunt concepute pentru personalizare prin imprimare sau brodare.

Bluze imprimate

Imprimarea bluzelor este recomandată, în special, atunci când se doreste imprimarea unor motive mari, unor imagini complexe sau a unor volume mari de textile promoționale. Metodele cele mai frecvent utilizate pentru imprimarea textilelor sunt: transferul termic, imprimarea digitală directă și serigrafia. Imprimarea cu serigrafie se foloseste mai ales pentru canități mari, în timp ce printul digital este ideal pentru printarea unui volum mic de bluze.

Bluze brodate

Broderia oferă o calitate optică extrem de placută și plină de rafinament. Bluzele pot fi brodate atât în motive mono- cât și multicolore. Avantajele broderiei sunt evidente: pe lângă aspectul excelent, broderia este foarte rezistentă la spălari repetate. Costurile broderiei depind de complexitatea motivului și de numărul de bluze care se doresc a fi brodate. Nu ezitați să ne trimițeti cererea dvs. pe adresa noastră de e-mail info@logofashion.ro.

Achiziționează bluze blanco

Bineînțeles ca puteți cumpăra toate aceste bluze de bărbați în variantă blanco/fără personalizare. Tot ceea ce trebuie să faceți este să alegeți modelul de bluză potrivit și să-l introduceți în coșul de cerere. Pe baza acestei cereri noi vă vom întocmi o ofertă în care sunt afișate toate detallile privind comanda dvs.: cost de transport, dată estimativă de livrare, ș.a.m.d. Echipa Logofashion vă stă permanent la dispoziție, asigurându-vă de transparența noastră totală.