Tricouri personalizate Reșița

Tricouri personalizate Resita

Oferiți următorului eveniment, angajaților sau partenerilor de afaceri o notă personalizată prin tricouri imprimate sau brodate!

Livrăm în toată țara dar bineînțeles și în Reșița și tot județul Caraș Severin! Alegeți-vă un model de tricou de pe site-ul nostru, trimiteți-ne specificațiile personalizării (grafică, poziționare pe tricou, etc.) iar noi vom răspunde în cel mai scurt timp posibil cu o ofertă!

Tricouri imprimate Reșița

Datorită proceselor noastre de imprimare de înaltă calitate: termotransfer, imprimare digitală sau serigrafie asigurăm imprimerurilor culori strălucitoare și durabilitate îndelungată. Cu Logofashion ca expert în imprimarea textilelor, vă puteți baza pe rezultate optime.

Tricourile imprimate sunt desigur cadouri perfecte pentru zile de naștere, zile onomastice etc.

Tricouri brodate Reșița

Dacă doriți să achiziționați tricouri brodate individual, puteți să alegeți în primul rând un model din sortimentul nostru larg de tricouri de la producători specializați în industria textilelor promoționale. Tricourile brodate pot fi prevazute cu sigla companiei, nume, inițiale, mesaje sau sogan-uri. Livrarea serviciilor noastre de broderie se face la o calitate înaltă și prețuri rezonabile.

Dacă aveți întrebări, nicio problemă! Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ajute, iar serviciul nostru de grafică vă va sprijini chiar și cu designul.

Write Your Comment