Tricouri personalizate (imprimate, brodate) - Bărbați

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 120

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 120

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Procesele de personalizare prin serigrafie, transfer termic sau broderie sunt luate în calcul încă de la conceperea acestor tricouri de bărbați.

Tricouri personalizate / Tricouri promotionale

Clasic sau trendy: Un tricou poate transmite un mesaj semnificativ despre brand-ul unei companii, comunicarea mesajelor de marketing făcându-se in acest fel mult mai puternic. Tot ceea ce contează, este sa dispuneţi de modelul potrivit pentru oricare dintre aceste acţiuni. Gama de tricouri prezentată pe platforma noastră a fost concepută cu scopul de a oferi companiilor, asociaţiilor şi persoanelor fizice un spectru foarte larg de modele, stiluri si culori.

Tricourile din portofoliul brandurilor colaboratoare oferă cea mai bună suprafață posibilă pentru o finisare profesională si garantează confort şi finețe la atingere.

Tricouri printate prin Imprimare Digitală DTG

La imprimarea digitală, imaginea este transferată direct de la un computer la o presă de tipar iar apoi ea vine printată pe tricou fără a se folosi vreo formă de imprimare statică. Această metodă permite imprimarea modelelor complexe ce pot fi transferate 1:1 pe aproape toate textilele. Limită de culori nu există iar imprimeurile sunt extrem de puternice și durabile. Imprimarea digitală pe tricouri este efectuată, în general, pentru comenzi mici (1+ până la max. 100 buc.).

Tricouri printate prin Serigrafie

Pentru efectuarea serigrafiei este necesară realizarea unei site pentru fiecare culoare. Costurile variază, în consecință, în funcție de numărul de culori și de complexitatea și amploarea imaginii dorite a fi printate. Pentru a reduce numărul de culori, gradațiile de culoare pot fi, de asemenea, produse prin rasterizare. Astfel pot fi serigrafiate pe tricouri și imaginile care contin gradatii de culoare. Cantitatea minimă pentru tricourile printate prin serigrafie este de 25 bucăți.

Tricouri printate cu Flex

Flexul este o metodă de imprimare prin care motivul este printat pe un film special, decupat după care este transferat pe materialul textil. În afară de țesăturile din bumbac, flexul poate fi executat și pe poliester, nailon, vâscoză sau țesături combinate. Un avantaj semnificativ față de alte tehnici de imprimare textilă îl constituie calitatea și rezistența printurilor, și (spre deosebire de serigrafie) modul rapid și rentabil al producției chiar pentru comenzi mici.

Tricouri brodate

Broderia se caracterizează prin rafinețe, durabilitate si rezistență. Este realizabilă pe aproape toate textilele și toate culorile. Un absolut all-rounder.

Tricouri printate sau brodate – Materialul face diferenţa

Tricourile din bumbac Ringspun – Soft touch şi un print de înaltă calitate

Bumbac RingspunSuprafaţa moale şi netedă a bumbacului ringspun reprezintă soluţia perfectă pentru o personalizare de înaltă calitate. În procesul de prelucrare a bumbacului Ringspun, sistemul de filare este format din două etape: tragerea și răsucirea permanentă a semitorturilor pentru a produce o fibră mai moale si mai stabilă. Prin urmare, un tricou dintr-un bumbac ringspun este ideal pentru companiile care işi doresc o ţinută modernă si confortabilă.

Tricourile din bumbac Belcoro® - o țesatură cu mai puține fibre libere oferind o suprafață glată de imprimare

Bumbac din fibre BelcoroCalitatea bumbacului din fibre Belcoro® este recunoscută la nivel global. Calitatea Belcoro® se datorează în principal mașinilor de filare Autocoro, mașini de specialitate în industria textilă. Țesătura acestui material asigura o performanță de spălare îmbunătățită, oferind astfel o viața mult mai lungă acestor tricouri si o imprimare de înaltă calitate. Angajații se vor simți mai comfortabil si astfel productivitatea va creste.