Hanorace personalizate (brodate, imprimate) - Bărbați

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Procesele de personalizare prin serigrafie, transfer termic sau broderie sunt luate în calcul încă de la conceperea acestor hanorace de bărbați.

Hanorace personalizate promotionale

Colecția noastră de hanorace este în așa fel gândită încat să îndeplinească prioritățile și cerințele oricărui business. În funcție de preț, calitate, culori și alte specificații, veți gasi cu siguranță hanoracul potrivit pentru angajați sau campanii promoționale. Ele sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, sunt confortabile, rezistente și disponibile într-o gamă variată de culori și asigură un suport excelent proceselor de personalizare.

Hanorace imprimate

Logofashion vă pune la dispoziție trei moduri de a imprima hanorace: termotransfer, serigrafie și print digital. Orice metodă ați alege, printul va arăta excelent. Imprimarea prin transfer este deosebit de avantajoasă pentru cantități mici sau pentru motive complexe în cantități mari. Dacă doriți să personalizați un numar mare de hanorace (începand de la 25 buc. ) iar grafica conține un număr mic de culori, vă recomandăm serigrafia. Imprimarea digitală este cea mai bună opțiune dacă doriți să imprimati motive complexe, cum ar fi fotografii, care vor fi redate pană la cele mai mici detalii.

Hanorace brodate

Broderia este cea mai durabilă tehnologie de personalizare. Un logo brodat pe hanorac conferă un caracter exclusivist și elegant. Chiar și efecte 3D se pot obține prin broderie. Oferim servicii de broderie de înaltă calitate conform dorințelor dumneavoastră și nu numai: vă stăm la dispozitie cu sfaturi, experiență și competență. Satisfacția clienților este prioritatea noastră numărul 1.

Achiziționează hanorace blanco!

Hanoracele pot fi livrate desigur și fără personalizare. Procesul de achiziționare se face introducând produsele în coșul de cerere după care vom reveni la dvs. cu detalii despre disponibilitate și o dată de livrare. Având în vedere că majoritatea clienților noștri vin din domeniul B2B prețurile afișate sunt fără TVA.

Personalizați hanorace online!

Trimiteți-ne cererea dvs. pe e-mail, coș de cerere, watsapp sau contactați-ne telefonic. Cu cât ne relatați mai precis specificațiile, dorințele și așteptările dvs. cu atât vom putem găsi solutia potrivită: modelul de hanorac,culoare, cantitate, mărimi, grafică (.jpg, .png, .pdf, .eps, .ai, .psd, .tiff), tipul de personalizare, poziția personalizării (piept/spate/mâneci), culoarea personalizării când nu corespunde 1:1 cu grafica. Nu uitați să ne comunicați persoana de contact, adresa de e-mail și numărul de telefon ca să vă putem contacta. Oferta personalizată oferită de noi nu are un character obligatoriu.

Termenul standard de livrare este de 5-7 zile lucrătoare. De multe ori, hanoracele sunt necesare la o dată exactă pentru un eveniment, livrarea la timp fiind deosebit de esențială in acest caz, de aceea ne putem mândri că toți clienții noștri au primit livrarea la timp.