Tricouri polo personalizate (brodate) - Bărbați

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 86

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 86

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tricouri polo - Diversitate şi calitate pe logofashion.ro

Atemporal, modern, elegant - trei atribute care descriu in esenţă tricourile polo perfecte. Conceput ca un articol vestimentar, ce combină alura de sport cu cea de street wear, tricoul polo reprezintă astăzi o legendă în istoria modei. Modelele din oferta noastră online sunt disponibile într-o gamă largă de culori şi mărimi cu un design clasic sau modern, care se pot purta aproape la orice ocazie: casual, la birou, la sport sau ca îmbrăcăminte de serviciu. Oricine dorește brodarea sau printarea unui tricou polo sau achiziţionarea acestuia blanco poate găsi pe paltforma noastră cu siguranță modelul potrivit.

Tricouri polo personalizate / Tricouri polo promotionale

Tricourile polo personalizate conferă o ţinută elegantă şi rafinată angajaţilor unei companii, unui restaurant, bar, hotel, în catering, la evenimente, fiind şi un instrument de marketing foarte eficient. Procesele de personalizare prin serigrafie, transfer termic sau broderie sunt luate în calcul încă de la conceperea acestor tricouri polo.

Tricouri polo brodate – Personalizarea tricourilor polo prin broderie

Tricourile polo brodate cu logo-uri, sigle sau diverse motive arată nu doar foarte bine, ci asigură şi o durabilitate, sunt rezistente la spălări și ușor de curățat. Intensitatea culorilor din broderie nu se estompează după spălări repetate iar contururile motivului brodat işi pastrează claritatea chiar şi după contactul direct cu intemperiile. Aceste caracteristici sunt importante și necesare mai ales pentru companiile, firmele, întreprinderile, institutiile, sau asociatiile, în care activitatea angajatilor se desfașoară în aer liber. Utilaje moderne de brodat și o vastă experienţă în domeniul broderiei garantează o înaltă calitate a acestor tricouri polo personalizate.

Tricouri polo imprimate – Personalizarea tricourilor polo prin imprimare

O altă metodă de personalizare calitativă a tricourilor polo o reprezintă serigrafia. Efectul tridimensional alocă textilelor un caracter exclusiv si reflectă o siguranță în alegerea stilului vestimentar. Motivele serigrafiate pe aceste polo pot fi: logo, nume, text sau orice altă imagine dorită. Această metodă de personalizare prin serigrafie atribuie durabilitate motivelor imprimate, culorile apar luminoase iar contururile clare. Spălările repetate şi condiţiile meteorologice nefavorabile nu afectează intensitatea culorilor din motivul serigrafiat.