Sepci / Caciuli personalizate (brodate, imprimate)

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 78

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 78

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Șepci & Căciuli perfecte pentru personalizare – calitate, varietate de modele și culori, rebranding

Colecția noastră de șepci și căciuli oferă o îmbinare perfectă între caracteristicile practice ale șepcilor, design, o varietate largă de modele și culori. Etichetele TearAway (se pot înlocui) și suprafețele ușor de personalizat ale acestor șepci asigură beneficii mari atât pentru comercianții cu amănuntul cât și pentru rebranderi. Portofoliul nostru acoperă o întreagă gamă de șepci, căciuli și accesorii dedicate femeilor, bărbaților, copiilor, fanilor sportului, aventurierilor în aer liber până la cei care merg la festivaluri și chiar și adolescenților care acordă o atenție deosebită modei. Pentru fiecare sezon oferim accesoriul potrivit: șepci super-cool sau pălării de paie pentru vară și o mulțime de căciuli casual sau de lucru pentru temperaturile scăzute.

Personalizare șepci - șepci imprimate sau brodate

Fiecare șapcă din colecția noastră oferă o calitate deosebită și un aspect unic și poate fi ușor brodată sau imprimată. Technica aleasă de personalizare depinde de cerințele clientului: grafică, poziționare, costuri, efectul dorit, ș.a.m.d.

Căciuli personalizate – căciuli brodate sau imprimate

Personalizarea căciulilor din colecția noastră oferă o soluție prietenoasă din punct de vedere al bugetului constituind o valoare reală si durabilă pentru orice campanie promoțională. Logofashion personalizează aceste căciuli cu o broderie fină care corespunde formei și nuanțelor de culoare brandului promovat.

Logofashion - Satisfacerea clientului prin calitate, valoare și servicii

Logofashion vă oferă soluții individuale de personalizare conform dorințelor dvs. la costuri reduse și o calitate deosebită. Satisfacția clientului este prioritatea noastră principală: noi vă oferim nu doar cea mai bună calitate ci și o consultanță adecvată. Dacă aveți întrebări, contactați-ne.