Jachete polar personalizate (brodate) - Dame

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Procesele de personalizare prin broderie sau serigrafie sunt luate în calcul încă de la conceperea acestor polare.

Polare damă: Disponibile în mai multe variații de modele, calitate și culori

Polarele pentru dame din colecția noastră sunt ușoare, călduroase și foarte plăcute la atingere, cu o izolație termică excelentă. Aceste materiale sunt ușor de întreținut, finisate antipilling (nu se scămoșează), cu un croi casual, modern sau stretch. La fiecare jachetă, vestă sau bluză polar este indicat numărul de grame pe metru pătrat, valoare din care se poate constata grosimea materialului. Cu cât numărul de grame pe metru pătrat este mai mare, cu atât aceste textile din polar sunt mai groase.

Polare personalizate / Polare promotionale

Aceste polare de damă sunt concepute pentru a putea fi personalizate, conțin puncte ascunse de acces pentru a putea permite o aplicare optimă a cadrelor, plăcilor sau a preselor pe materialul exterior. Tipurile recomandate pentru personalizare au fost testate independent, sunt opționale și pot fi luate ca indiciu.

Broderie pe fleece

Broderia este metoda de personalizare ideală pentru materialul fleece. Logo-urile, motivele sau mesajele brodate vor arăta elegant pe jachetele, bluzele sau vestele din polar.

Imprimare pe fleece

Anumite metode de imprimare textilă folosesc adesea temperaturi ridicate pe care materialul fleece nu le tolerează foarte bine. De aceea metodele de print se aplică doar parțial pe polare. Alternativa broderiei ar fi serigrafia care garantează rezultate bune și durabile pe aproape orice material, inclusiv pe fleece.