Tricouri promotionale (brodate, imprimate) - Dame

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 106

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 106

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Procesele de personalizare prin serigrafie, transfer termic sau broderie sunt luate în calcul încă de la conceperea acestor tricouri de damă. Eleganța, confortabilitatea, funcționalitatea și un design deosebit sunt caracteristicile principale ale tricourilor de damă prezente pe platforma noastră.

Tricouri personalizate / Tricouri promoționale pentru dame

Logofashion este o platformă online care pune la dispoziție clienților tricouri promoționale, de lucru, sport, casual sau business și personalizarea acestor tricouri prin imprimarea sau brodarea de logo-uri, desene, grafice sau diferite motive. Reprezentanții Logofashion oferă consultanță companiilor, asociațiilor și persoanelor private privind materialele textile promotionale, îmbrăcămintea de lucru sau corporativă. În același timp, noi vă punem la dispoziție ideile si experiența noastră atunci cand doriți să faceți cadouri personalizate familiei și prietenilor dvs.

  În funcție de cantitatea și culoarea motivului dorit pentru personalizare, Logofashion vă oferă diferite metode de personalizare a tricourilor, cum ar fi:
 • Imprimare prin serigrafie
 • Imprimare prin transfer termic
 • Imprimare digitală
 • Imprimare prin sublimare
 • Imprimare prin flock
 • Imprimare prin flex
 • Broderie

Pe pagina noastră "Servicii de personalizare" puteți găsi mai multe detalii despre aceste procedee de personalizare a textilelor.

Imprimare pe tricouri, tricouri imprimate

Doriți să personalizați un număr mare de tricouri cu logo-ul, imaginea sau motivul dvs.? Atunci vă recomandăm ca proces de personalizare, imprimarea acestor tricouri promoționale. Culorile rezultate din imprimare sunt expresive și au o strălucire convingătoare, păstrându-și calitatea chiar dupa spălari repetate.

Broderie pe tricouri, tricouri brodate

Alternativ, este posibilă brodarea pe aceste tricouri. Broderia pe tricouri se realizează cu ajutorul unor mașini de brodat computerizate. Prin splendoarea firelor din broderie, tricourile brodate conferă brand-ului dvs. personalitate si o imagine de înaltă calitate iar percepţia clientului despre brand-ul dvs. va fi asociată cu servicii și produse de primă clasă.

logofashion.ro - De ce să aleg acest magazin?

Pe platforma noastră logofashion.ro, clienților li se pune la dispoziție o gamă largă de tricouri de înaltă calitate, special concepute pentru personalizare prin imprimare sau broderie. Fiecare client este sfătuit si ghidat personal, astfel încât rezultatul să corespundă cerințelor sale. O personalizare textilă profesională, precum și consilierea privind produsele textile adecvate pentru imprimare sau broderie oferă un avantaj deosebit clienților noștri. Prelucrarea cererilor primite se procesează în maximum 24h, livrarea produselor se face în general in termen de 3-5 zile lucratoare, avantaje ce permit utilizarea imediată a acestor tricouri comandate.