Geci/Jachete personalizate (brodate, imprimate) - Bărbați

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 88

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel Lista

Seteaza descrescator

1-16 of 88

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Procesele de personalizare prin serigrafie, transfer termic sau broderie sunt luate în calcul încă de la conceperea acestor jachete.

Geci & jachete personalizate / Geci & jachete promotionale

Jachetele ocupă un loc important în garderoba noastră și rolul lor este nu numai de a ține cald, ci și de a arăta bine pe noi. Există diferite tipuri de jachete care au proprietăți specifice în funcție de scopul pentru care sunt achiziționate. Jachetele Outdoor sunt confecționate dintr-o captușeală calduroasă, în timp ce materialul exterior este durabil și rezistent la intemperii, jachetele sport sunt concepute dintr-un material care se usucă ușor si garantează reglarea automată a umidității, in timp ce jachetele business sunt fabricate din materiale de înaltă calitate care au proprietatea de a se curăța ușor. Pe platforma noastră puteți găsi jachete ideale pentru toate condițiile meteorologice: jachete călduroase, ultra-light, impermeabile sau din material respirabil și jachete multifuncționale. Aceste geci sunt adecvate pentru locul de muncă, pentru sport și pentru activitățiile în aer liber.

Jachete brodate – Promovarea perfectă prin personalizare

Broderia se prezintă ca o technică optimă pentru personalizarea jachetelor. O broderie pe jachete conferă eleganță, rafinament și durabilitate. Jachetele brandurilor oferite pe platforma noastră au în general puncte de acces care să permită o broderie de înaltă calitate pe material. Motivul sau logo-ul este brodat direct in țesutul materialului prin intermediul unor mașini industriale de brodat. Înainte de brodarea propriu-zisă, logo-ul este convertit într-un soft de broderie, care prelucrează conturul si suprafața acestuia în detaliu. Conceperea acestui soft este esențială pentru calitatea broderiei și necesită ani de experiență și cunoștințe foarte bune în domeniu. Costul creării acestui soft de broderie depinde în primul rând de complexitatea logo-ului. O dată cu realizarea acestui program , nu se vor mai calcula costuri suplimentare pentru acest soft la comenzile urmatoare.

Jachete imprimate – Promovarea clasică cu efecte imediate

Imprimarea jachetelor cu logo-ul companiei are marele avantaj că sigla, numele sau mesajul companiei pot fi văzute zilnic de clienți, această imagine putând constitui o impresie de durată în memoria lor. Avantajele personalizării prin imprimare sunt: rezistența la spălare, durabilitatea si intensitatea culorilor datorită cernelurilor folosite. Imprimarea jachetelor se desfășoară în principal cu ajutorul căldurii și presiunii și se realizează pe suprafața materialului. Imprimarea textilă este mai ieftină decât broderia atunci când la un buget mic se dorește realizarea unor comenzi cu cantități mari.