Îmbrăcăminte corporate

O imagine profesională personalizată denotă profesionalism şi duce la o mai mare vizibilitate şi recunoaştere

Trăim într-un mediu de afaceri competitiv unde primele impresii sunt adesea cele care durează. Alegerea aspectului potrivit pentru angajați este esențială pentru a vă asigura că oferiți de la început o imagine în ansablu cât mai clară a afacerii dvs. Indiferent dacă căutați uniforma perfectă pentru echipa de vânzări, de la recepție sau pentru cei responsabili pentru evenimentele corporative, noi vă putem oferi îmbrăcămintea corporate adecvată. De la eleganța cămăsilor business până la tricourile clasice polo și jachetele functionale, noi vă oferim modelele ideale pentru a putea asigura un aspect profesional angajaților în orice mediu de afaceri. Angajații vor fi mulțumiți de aspectul lor și astfel vor avea încrederea necesară pentru a face o prima impresie perfectă. Logofashion garantează o procesare simplă a cererilor și comenzilor și termene scurte de livrare la prețuri atractive. Furnizorii noştri respectă standarde stricte, completate de controale regulate care asigură o coerență absolută a calității. Astfel, clienții noștri pot fi siguri că fiecare comandă repetată este aceeași - indiferent cât timp a trecut de la ultima comandă.

Îmbrăcămintea potrivită pentru echipa de vânzări

Imaginea pe care echipa dvs. de vânzări o transmite atunci când aceasta vine în contact cu clienți existenți sau potențiali, joacă un rol deosebit de important. Un aspect elegant îmbunătățește percepția performanței și a calității și îi face pe angajații dvs. să arate mai profesioniști, mai credibili și mai de încredere. În plus, angajații dvs. se simt confortabil și sunt mai încrezători. Modelele din colecția Logofashion conferă un look elegant. Sunt fabricate din țesături de cea mai înaltă calitate, cu o atenție deosebită la detalii oferind croieli confortabile, care avantajează silueta. Colecția de tricouri polo este alternativa casual la o ţinută business iar croielile perfecte și detaliile de înaltă calitate ale acestora asigură un aspect profesional. O jachetă va completa perfect imaginea echipei tale iar angajații vor fi bine protejați pe orice vreme.

 • ✓ Modele elegante și croieli ergonomice
 • ✓ Materiale confortabile de înaltă calitate
 • ✓ Materiale rezistente la întinderi și spălări repetate
 • ✓ O gamă variată de stiluri, culori și mărimi
 • ✓ Special concepute pentru personalizare
 • ✓ Disponibilitate și livrare rapidă

 

Îmbrăcămintea potrivită pentru personalul de la recepție

Prin personalul de la recepție, compania are de cele mai multe ori o primă șansă de a face o impresie bună. Prin urmare este deosebit de important ca acești angajați să arate întotdeauna bine. Îmbracamintea personalului de la recepție trebuie să fie elegantă, confortabilă, cu o personalizare perfectă pentru a scoate în evidență seriozitatea companiei și pentru a influența pozitiv potențialii sau existenții clienți.

Îmbrăcămintea de lucru din colecția noastră convinge prin modele elegante cu detalii de înaltă calitate, confort și este confecționată din cele mai bune materiale. O suprafață ideală pentru personalizare este gandită încă de la conceperea acestor textile. Indiferent dacă preferați aspectul business al unei camasi sau cel casual al unui tricou polo, noi vă oferim vestimentația perfectă pentru personalul front-office (recepție companie, hotel, companie, concierge, spitale, clinici, reprezentanțe auto, showroom, cabinete de avocatură, notariale, ș.a.m.d.).

Îmbrăcămintea potrivită pentru evenimente corporative

Prin intermediul evenimentelor corporative, companiile își pot prezenta portofoliile de produse, serviciile şi ultimele proiecte dezvoltate. Prima impresie făcută de echipa dvs. la astfel de evenimente va juca un rol important în creșterea popularității companiei. De accea, noi va sprijinim în alegerea ținutei perfecte! Fie că sunteți în căutarea unei cămăși elegante, unui tricou polo sau simplu pentru hostesse, promoteri, prezentatori, moderatori sau echipa oricărui departament dintr-o corporație, colecția noastră vă oferă o gamă largă de stiluri, culori și dimensiuni potrivite pentru orice fel de ocazie, buget și stil.

 • ✓ o gamă largă de modele: de la cămășile clasice până la cele mai trendy tricouri
 • ✓ formele ergonomice ale acestor textile garantează un confort absolut
 • ✓ o gamă largă de culori și mărimi potrivite pentru marca și angajații dvs.
 • ✓ materiale de înaltă calitate special concepute pentru personalizare
 • ✓ produse partenere: atât pentru dame cât și pentru bărbați
 • ✓ stocuri disponibile și livrare rapidă
 • ✓ rezistența materialului la întinderi și spălări repetate.

Categorie: Textile

Write Your Comment