Tricouri polo brodate

Sunteți în căutarea unor tricouri polo pentru broderie sau print? Click aici pentru a vizualiza produsele noastre!

Tricouri polo brodate

Broderie pe tricourile polo

Printre cele mai noi tendințe din industria promoțională se numără tricourile polo brodate. Tricourile polo au devenit foarte populare în rândul companiilor care pun preț atât pe calitatea produselor și serviciilor cât și pe satisfacția și loialitatea clienților. Fiecare broderie pe care o facem clienților noștri este unică. Ne puteți trimite logo-ul companiei prin email, noi evaluăm cerințele dumneavoastră si vă trimitem in maxim 24h o ofertă individuală.

Tricouri polo – varietate și calitate

Colecția noastră de tricouri polo este oferită pentru toate grupele de vârstă - copii, adolescenți, femei, bărbați și seniori. Disponibile în modele clasice, moderne, multifuncționale și o varietate de culori, tricourile polo pot fi folosite în domeniul business, la sport și în activitațile de agrement. Ele asigură confort și o aerisire superioare, oferă libertate în mișcare și mai ales o robustețe de neegalat datorită materialului rezistent la întindere și spălări repetate.

Începând cu anii ´30, jucătorul de tenis francez René Lacoste revoluționează moda masculină, înlocuind pe terenul de tenis cămășile tradiționale cu aceste tricouri polo confortabile. Câțiva ani mai târziu ele devin apreciate și în afara terenului de tenis: lumea modei conștientizează caracterul lor versatil, confortabil și practic iar companiile descoperă rolul lor important în campaniile publicitare.

Categorie: Textile

Write Your Comment

Only registered users can write comments. Please, log in or register