Tricouri imprimate

La Logofashion veți găsi tricoul potrivit în orice stil: de la decolteu rotund până la cel în V, din bumbac, bumbac Bio, material amestec sau poliester. Toate aceste tricouri sunt special fabricate pentru a fi inscripționate și pot fi transformate într-un material publicitar eficient. Oferim o gamă largă de tricouri de la producători cunoscuți în toată lumea: Fruit of the Loom, B&C Collection, Gildan, Russell Europe, Malfini, Kustom Kit, Tee Jays, Stedman, SG, American Apparel, Anvil, Bella + Canvas.

Tricourile personalizate sunt populare și apreciate atât în sectoarele de activitate profesională cât și în privat. Angajații îmbrăcați în tricouri cu sigla companiei imprimată sunt ușor de recunoscut, vor arăta profesional și vor contribui la promovarea imaginii companiei. De asemenea, aveți o libertate completă atunci când vine vorba de design: puteți plasa imprimarea pe față, spate sau pe mânecă. Cum? Trimiteți-ne pur și simplu designul, textul, fotografia, numele sau sigla, poziția personalizării și o să vă trimitem tricoul imprimat exact așa cum vi l-ați imaginat.

Prin ce metode sunt tricourile personalizate?

Care sunt diferențele dintre imprimarea prin transfer termic, serigrafie sau imprimarea digitală directă? Aflați acum totul despre aceste opțiuni.

Tricouri imprimate prin transfer termic

La imprimarea prin transfer, motivul nu este tipărit direct pe articolul promoțional, ci pe un film special (folosim cerneluri speciale, de înaltă calitate), cunoscut și sub numele de folie de transfer care va fi transferată cu ajutorul unei prese pe material. Este deosebit de important să se aplice o presiune și o expunere constantă la căldură, altfel motivul s-ar putea desprinde imediat sau după o perioadă de timp. Această formă de imprimare textilă este des utilizată: atât pentru cantități mici cât și pentru ediții mari, pe țesături din amestec de bumbac și poliester, pentru a reda o imprimare foto-realistă în culori bogate sau motivele au multe detalii și gradiente de culoare.

Tricouri imprimate prin serigrafie

Cernelurile de imprimare sunt aplicate direct pe materialul textil cu ajutorul unui sau mai multor ecrane speciale. Pentru fiecare culoare este necesară o sită, adică un ecran special. De aceea, serigrafia este rentabilă atunci când este vorba de cantități mari și o grafică cât mai "simplă" cu relativ puţine culori. Serigrafia se poate executa pe aproape orice tip de material textil. Tricourile din colecția noastră sunt special realizate și testate pentru această metodă de imprimare. Folosim cerneluri de înaltă calitate și o procedură de lucru profesionistă, parametri care rezultă într-un print serigrafic de o calitate superioară.

Tricouri imprimate prin print digital: Direct to Garment

Printul digital redă detaliile și culorile unei grafici la cel mai înalt nivel, asigură un aspect foto-realist și este o metodă de imprimare deosebit de rezistentă. Motivul este imprimat direct pe material printr-o imprimantă digitală, specială. Se recomandă pentru tricouri din materiale bogate în bumbac, astfel încât cerneala pigment să se poată ancora optim, pentru canităti mici și grafici complexe. Pentru un print digital de calitate, grafica trebuie livrată de client într-o rezoluție foarte bună și un fundal transparent.

Servicii de imprimare pe tricouri

Doriți tricouri imprimate cu sigla dvs.? Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un model și să ne trimiteți datele de imprimare. De aici, ne vom ocupa noi.

Categorie: Textile

Write Your Comment