Tricouri Fruit of the Loom

Tricourile Fruit of the Loom se prezintă într-o gamă largă de țesături, greutăți și prețuri. Toate aceste tricouri sunt special concepute pentru procesele de personalizare. Colecția Fruit of the Loom ne pune la dispoziție 32 de tricouri în 42 de culori. În centrul sortimentului sunt 16 stiluri Valueweight pentru bărbați, femei și copii. Tricouri cu mâneci scurte sau lungi sunt disponibile în materiale și calități diferite: -Light (Original T), Medium ( Sofspun T) și Heavy (Premium T, Heavy T) . Cel mai popular tricou Fruit of the Loom este cel Valueweight .

Tricouri perfecte pentru imprimare

Tricourile Fruit of the Loom sunt fabricate din 100% bumbac Belcoro®-OE și au o suprafață de imprimare curată și stabilă, cu fibre mai puțin libere. Perfecte pentru personalizare!

Belcoro® este o calitate a țesăturilor garantată la nivel global care asigură o imprimare de înaltă calitate, rezistență la spălări repetate, un efect anti-pilling (nu se scamoșează) și o durată mai lungă de viață.

Vezi diferența:
Bumbac standard Bumbac ringspun Fruit of the Loom Belcoro
Bumbac STANDARD
Nivel mai scăzut de fibre la suprafață, dar o calitate grosieră a tricotului.
Bumbac RINGSPUN
Mai multe fibre pe suprafața țesăturii.
Bumbac BELCORO®
O calitate mai netedă, cu fibre mai puțin libere la suprafață, pentru o personalizare mai curată.

Alegeți tricoul Fruit of the Loom preferat, trimiteți-ne pe email grafica dorită a fi personalizată si noi vă vom trimite în maxim 24 h oferta noastră, tabelele pe dimensiuni și alte informații necesare.

Tricouri Fruit of the Loom pentru dame, bărbați și copii

Categorie: Producatori

Write Your Comment