Tricouri Gildan

Dacă ar vorbi, tricourile Gildan s-ar vinde singure și n-ar mai fi nevoie de acest text. Din păcate n-au gură și cu atât mai mult nu vorbesc limba română. Acum că ne-am descrețit puțin frunțile, haideți să vorbim pe bune despre Gildan.

În piața de textile promoționale, Gildan înseamnă 3 lucruri: calitate ridicată a materialelor, diversitate de culori fără egal și varietate de design-uri. Tricouri simple sau polo, cu mâneci lungi sau scurte, cu model sau uni, cu guler rotund sau en coeur și alte și alte variante, Gildan îți pune la dispoziție o gamă din care poți face cea mai potrivită alegere pentru nevoile companiei pe care o reprezinți.

Tricouri personalizate Gildan

Cum spunea Thomas Edison, haina nu îl face pe om, dar îl îmbracă. Iar asta e cu atât mai important într-un mediu profesional. Fie că e vorba de tricouri imprimate sau de tricouri brodate, acestea poartă însemnele companiei și trebuie să-i reprezinte valorile și imaginea atât în fața clienților, cât și în fața angajaților sau a furnizorilor.

Pentru a te asigura că imaginea companiei tale își are locul de care are nevoie, e important să alegi produse de calitate, concepute și realizate exact pentru a fi personalizate. Selecția riguroasă a celor mai potrivite fibre, naturale sau artificiale în combinații adaptate pentru cele mai diverse utilizări, precum și procesele de fabricație gândite special pentru personalizare, fac din tricourile Gildan o alegere sigură în materie de textile personalizate.

Imprimare sau brodare?

Amândouă sau oricare, dar întotdeauna de calitate. Tricourile Gildan sunt ideale pentru orice procedeu de printare vă doriți, fie că e vorba de imprimare prin serigrafie, print digital sau transfer termic. În funcție de numărul de bucăți, de mărimea și complexitatea motivului grafic sau de bugetul avut la dispoziție, puteți alege cu încredere oricare dintre aceste procedee.

Pentru un aspect premium și durabilitate în timp, vă punem la dispoziție brodarea, un procedeu ideal pentru redarea unor logo-uri de dimensiuni reduse, aplicate pe piept sau pe mânecă.

Consultanță în personalizare

Experiența pe care am acumulat-o în textile personalizate vă stă la dispoziție în orice moment pentru a profita la maxim de posibilitățile brodării sau imprimării. Contactați un reprezentant Logofashion pentru a beneficia de cele mai bune recomandări în privința personalizării oricăror produse Gildan.

Puteți achiziționa tricouri Gildan en gros sau la bucată, în orice combinații de culori, modele și măsuri. Indiferent de bugetul pe care îl aveți la dispoziție, logofashion.ro asigură aceeași calitate a serviciilor și recomandări individualizate, adaptate nevoilor companiei și caracteristicilor tehnice ale materialelor textile și specificului fiecărui proces tehnologic.

Tricouri Gildan pentru dame, bărbați și copii

Categorie: Producatori

Write Your Comment