Tricouri Gildan

Daca ar vorbi, tricourile Gildan s-ar vinde singure si n-ar mai fi nevoie de acest text. Din pacate n-au gura si cu atat mai mult nu vorbesc limba romana. Acum ca ne-am descretit putin fruntile, haideti sa vorbim pe bune despre Gildan.

In piata de textile promotionale, Gildan inseamna 3 lucruri: calitate ridicata a materialelor, diversitate de culori fara egal si varietate de design-uri. Tricouri simple sau polo, cu maneci lungi sau scurte, cu model sau uni, cu guler rotund sau en coeur si alte si alte variante, Gildan iti pune la dispozitie o gama din care poti face cea mai potrivita alegere pentru nevoile companiei pe care o reprezinti.

Tricouri personalizate Gildan

Cum spunea Thomas Edison, haina nu il face pe om, dar il imbraca. Iar asta e cu atat mai important intr-un mediu profesional. Fie ca e vorba de tricouri imprimate sau de tricouri brodate, acestea poarta insemnele companiei si trebuie sa-i reprezinte valorile si imaginea atat in fata clientilor, cat si in fata angajatilor sau a furnizorilor.

Pentru a te asigura ca imaginea companiei tale isi are locul de care are nevoie, e important sa alegi produse de calitate, concepute si realizate exact pentru a fi personalizate. Selectia riguroasa a celor mai potrivite fibre, naturale sau artificiale in combinatii adaptate pentru cele mai diverse utilizari, precum si procesele de fabricatie gandite special pentru personalizare, fac din tricourile Gildan o alegere sigura in materie de textile personalizate.

Imprimare sau brodare?

Amandoua sau oricare, dar intotdeauna de calitate. Tricourile Gildan sunt ideale pentru orice procedeu de printare va doriti, fie ca e vorba de imprimare prin serigrafie, print digital sau transfer termic. In functie de numarul de bucati, de marimea si complexitatea motivului grafic sau de bugetul avut la dispozitie, puteti alege cu incredere oricare dintre aceste procedee.

Pentru un aspect premium si durabilitate in timp, va punem la dispozitie brodarea, un procedeu ideal pentru redarea unor logo-uri de dimensiuni reduse, aplicate pe piept sau pe maneca.

Consultanta in personalizare

Experienta pe care am acumulat-o in textile personalizate va sta la dispozitie in orice moment pentru a profita la maxim de posibilitatile brodarii sau imprimarii. Contactati un reprezentant Logofashion pentru a beneficia de cele mai bune recomandari in privinta personalizarii oricaror produse Gildan.

Puteti achizitiona tricouri Gildan en gros sau la bucata, in orice combinatii de culori, modele si masuri. Indiferent de bugetul pe care il aveti la dispozitie, logofashion.ro asigura aceeasi calitate a serviciilor si recomandari individualizate, adaptate nevoilor companiei si caracteristicilor tehnice ale materialelor textile si specificului fiecarui proces tehnologic.

Tricouri Gildan pentru dame, bărbați și copii

Categorie: Producatori

Write Your Comment

Only registered users can write comments. Please, log in or register