Tricouri polo Fruit of the Loom

Ei bine, da. Tricourile polo au fost inventate de un jucător de tenis, nu de unul de polo. Așa a vrut soarta și, de atunci încoace, ele sunt un veritabil simbol al unui statut înalt, la fel de potrivite pe terenul de tenis, călare pe cal sau într-un birou intr-o Casual Friday.

Sportivii și apoi tot restul lumii au recunoscut în ele combinatia perfectă de elegantă și confort. Elementele de design conservator, precum nasturii și gulerul, împreună cu materialul pique respirabil și confortabil le fac și astăzi apreciate pentru eleganta sportivă pe care o conferă oricărui purtător.

Logo-ul companiei dumneavoastră pe tricouri polo brodate sau pe tricouri polo imprimate fac din acestea un ambasador indispensabil al identitătii de corporatie și sunt o declaratie de stil și prestantă în îmbrăcămintea profesională.

Tricouri polo Fruit of the Loom

Tricourile Fruit of the Loom polo sunt prima alegere a oricărei companii care vrea să proiecteze o imagine premium. Fie că aveți nevoie de textile personalizate sau sunteți în căutarea oricărui alt fel de textile promoționale, Fruit of the Loom are în spate mai mult de 160 de ani de experiență și este de 30 de ani unul dintre cei mai importanți furnizori de textile profesionale pentru personalizare sau promovare.

Produsele Fruit of the Loom impresionează prin durabilitate, croială și o înaltă rezistență dimensională. Un tricou polo Fruit of the Loom va fi întotdeauna confortabil și elegant, mulțumită compoziției din fibre de înaltă calitate, în amestecuri de bumbac și poliester sau 100% bumbac.

Aceste tricouri au toate caracteristicile necesare îmbrăcămintii profesionale care să reprezinte compania. Gama de tricouri polo Fruit of the Loom include o mare varietate de culori în multiple versiuni, simple, cu maneci lungi sau scurte sau variante cu guler in contrast sau cu buzunar la piept.

Tricouri polo personalizate Fruit of the Loom

Textura materialului respirabil pique le face ideale pentru personalizarea prin brodare. Acestea vor transmite din primul moment o impresie de clasă. Broderia poate include simboluri și/sau litere in orice combinatie de culori. Avantajele brodarii sunt durabilitatea și aspectul premium. Se pretează cel mai bine in cazul unor logo-uri de dimensiuni reduse, aplicate pe piept sau pe manecă.

O altă solutie sint procedeele tehnice din familia imprimării mai potrivite pentru polo personalizate cu combinatii simbol și/sau text de dimensiuni mai mari, aplicate pe fată sau pe spatele tricoului.

Consultantă in personalizare

Pentru a profita pe deplin de toate posibilitatile pe care le oferă brodarea sau imprimarea, vă stăm la dispozitie cu sfaturi și recomandări in privinta personalizării oricăror produse Fruit of the Loom. Experienta pe care am acumulat-o ne recomandă in realizarea celui mai bun pachet produse + personalizare. Fie că doriti achizionarea de tricouri polo Fruit of the Loom en gros sau urmăriti și personalizarea lor intr-un raport pret/calitate potrivit bugetului companiei, Logofashion vă oferă recomandări individualizate in functie de nevoile companiei pe care o reprezentati, precum și in functie de caracteristicile tehnice ale materialelor textile și de specificul fiecărui proces tehnologic.

Tricouri polo Fruit of the Loom pentru dame, bărbați și copii

Categorie: Producatori

Write Your Comment