Tricouri polo Fruit of the Loom

Ei bine, da. Tricourile polo au fost inventate de un jucator de tenis, nu de unul de polo. Asa a vrut soarta si, de atunci incoace, ele sunt un veritabil simbol al unui statut inalt, la fel de potrivite pe terenul de tenis, calare pe cal sau intr-un birou intr-o Casual Friday.

Sportivii si apoi tot restul lumii au recunoscut in ele combinatia perfecta de eleganta si confort. Elementele de design conservator, precum nasturii si gulerul, impreuna cu materialul pique respirabil si confortabil le fac si astazi apreciate pentru eleganta sportiva pe care o confera oricarui purtator.

Logo-ul companiei dumneavoastra pe tricouri polo brodate sau pe tricouri polo imprimate fac din acestea un ambasador indispensabil al identitatii de corporatie si sunt o declaratie de stil si prestanta in imbracamintea profesionala.

Tricouri polo Fruit of the Loom

Tricourile Fruit of the Loom polo sunt prima alegere a oricarei companii care vrea sa proiecteze o imagine premium. Fie ca aveti nevoie de textile personalizate sau sunteti in cautarea oricarui alt fel de textile promotionale, Fruit of the Loom are in spate mai mult de 160 de ani de experienta si este de 30 de ani unul dintre cei mai importanti furnizori de textile profesionale pentru personalizare sau promovare.

Produsele Fruit of the Loom impresioneaza prin durabilitate, croiala si o inalta rezistenta dimensionala. Un tricou polo Fruit of the Loom va fi intotdeauna confortabil si elegant, multumita compozitiei din fibre de inalta calitate, in amestecuri bumbac si poliester sau 100% bumbac.

Aceste tricouri au toate caracteristicile necesare imbracamintii profesionale care sa reprezinte compania. Gama de tricouri polo Fruit of the Loom include o mare varietate de culori in multiple versiuni, simple, cu maneci lungi sau scurte sau variante cu guler in contrast sau cu buzunar la piept.

Tricouri polo personalizate Fruit of the Loom

Textura materialului respirabil pique le face ideale pentru personalizarea prin brodare. Acestea vor transmite din primul moment o impresie de clasa. Broderia poate include simboluri si/sau litere in orice combinatie de culori. Avantajele brodarii sint durabilitatea si aspectul premium. Se preteaza cel mai bine in cazul unor logo-uri de dimensiuni reduse, aplicate pe piept sau pe maneca.

O alta solutie sint procedeele tehnice din familia imprimarii mai potrivite pentru polo personalizate cu combinatii simbol si/sau text de dimensiuni mai mari, aplicate pe fata sau pe spatele tricoului.

Consultanta in personalizare

Pentru a profita pe deplin de toate posibilitatile pe care le ofera brodarea sau imprimarea, va stam la dispozitie cu sfaturi si recomandari in privinta personalizarii oricaror produse Fruit of the Loom. Experienta pe care am acumulat-o ne recomanda in realizarea celui mai bun pachet produse + personalizare. Fie ca doriti achizionarea de tricouri Fruit of the Loom en gros sau urmariti si personalizarea lor intr-un raport pret/calitate potrivit bugetului companiei, logofashion.ro va ofera recomandari individualizate in functie de nevoile companiei pe care o reprezentati, precum si in functie de caracteristicile tehnice ale materialelor textile si de specificul fiecarui proces tehnologic.

Tricouri polo Fruit of the Loom pentru dame, bărbați și copii

Categorie: Producatori

Write Your Comment

Only registered users can write comments. Please, log in or register