Tricouri fără etichetă

Tricourile fără etichetă, sau așa-numitele Tear Away Label T-Shirt, constituie materia primă pentru fabricarea propriei colecții de tricouri. O caracteristică specială a tricourilor destinate rebrand-uirii este că ele nu conțin nicio informație despre producător sau vin cu așa-numita etichetă Tear Away care poate fi îndepărtată cu ușurință. Chiar dacă marca producătorului lipsește sau a fost eliminată, informațiile necesare despre material și mărime sunt încorporate, în continuare, pe tricou. În gama noastră avem o selecție generoasă de tricouri fără etichetă.

Modalități de brand-uire ale propriei colecții de tricouri

Există diferite modalități de a adăuga propria etichetă pe un tricou. Mai jos vă prezentăm cele mai populare variante:

Etichete imprimate direct în țesătura tricoului

Imprimarea etichetei cu brand se face, în general, pe interiorul decolteului, la spatele gâtului sau la exteriorul materialui undeva pe partea laterală a tricoului și se execută la dimensiuni mici. Marele avantaj: eticheta nu împiedică sau zgârie purtătorul și asigură un confort deosebit. Vă imprimăm etichete cu marca dvs. direct pe tricou prin serigrafie sau print digital.

Etichete cusute pe tricou

Etichetele țesute pe tricou sunt o alternativă consumatoare de timp, dar folosită, în special, pentru tricourile de înaltă calitate. Are ca rezultat costuri relativ ridicate, dar are și o calitate foarte bună. Logofashion vă pune la dispozitie etichete țesute pe tricouri, prelucrate superb și cu multă atenție pe detalii.

Etichete atașate la tricou

O variantă populară este așa-numitul hangtag. O etichetă, de obicei tipărită pe carton, este atașată la tricou cu ajutorul unui șnur. Acest hangtag poate conține informații despre marcă, site-ul web, retele de socializare și astfel poate oferi un efect publicitar suplimentar.

Avantajele etichetelor cu propriul brand

Dacă vă imprimați de exemplu pagina web pe etichetă, clienții vă vor putea contacta mai ușor și vor avea acces la mai multe informații. Eticheta nu are doar un scop informativ ci și unul funcțional. De exemplu, un cod de bare imprimat pe etichetă, astfel încât prețul va putea fi scanat direct de pe tricou, poate fi foarte util pentru retaileri.

Doriți mai multe informații? Vă rugăm să ne contactați! Logofashion vă stă întotdeauna la dispoziție!

Categorie: Producatori

Write Your Comment