Tricouri 5XL

Sunteți în căutare de tricouri 5XL cu broderie sau print? Click aici pentru a vizualiza produsele noastre!

Tricouri 5XL

Tricourile în mărimi mari 5XL, disponibile în colecția noastră, permit un confort deosebit și o libertate de mișcare maximă datorită construcției tubulare, materialului și cusăturilor de o calitate superioară. Se pot purta în timpul activităților sportive, la activitățile de agrement sau ca bază sub pulovere sau cămăși. Tricourile 5XL sunt un articol vestimentar indispensabil din garderoba celor bine construiți! Un croi mai lung pe mâneci și la spate ascunde perfect zonele cu probleme ceea ce crește senzația de siguranță de sine a purtătorului.

Personalizarea tricourilor 5XL

Logofashion personalizează tricouri de înaltă calitate în dimensiuni mari 5XL prin imprimare sau broderie. Metoda de personalizare depinde, în mare parte, de cerințele și preferințele dumneavoastră

Imprimarea textilă este procesul prin care cernelurie pe bază de solvent, plastisol sau apă sunt aplicate pe o țesătură sub formă de model sau design. Imprimarea se poate aplica direct pe material sau cu ajutorul unei folii care va fi termocolată pe acesta. Dintre cele mai cunoscute metode de imprimare textilă, se pot distinge: serigrafia, termotransferul, printul digital, sublimarea, flock-ul si flexul.

Broderia este cea mai elegantă și mai durabilă formă de personalizare și se poate aplica aproape pe toate materialele textile. Imaginea motivului de brodat este mai întâi digitalizată, după care va fi aplicată pe suportul textil cu ajutorul unor mașini de brodat echipate cu o tehnologie actualizată celor mai ridicate cerințe.

De ce apar costuri suplimentare pentru crearea unui program de broderie?

Pentru a putea reda un motiv digital frumos brodat, este necesară crearea unui program de broderie, activitate care necesită multă experiență. Ceea ce poate fi imprimat “fără probleme” nu poate fi și brodat, de exemplu detaliile pe motive mici, transparența. Aceste nuanțe trebuie simplificate sau chiar lăsate deoparte, altele trebuie consolidate sau lărgite (de exemplu, fonturi foarte mici), aspecte care, la final, nu au voie să influențeze reproducerea motivului.

Dacă nu toate, măcar unul din motivele de mai jos vă poate convinge să alegeți un tricou 5XL de la Logofashion.

  • ✓ O gamă variată de tricouri de diferite modele și culori
  • ✓ Prețuri atractive
  • ✓ Transparența costurilor și serviciilor

Write Your Comment

Only registered users can write comments. Please, log in or register