Tricouri Stedman

Tricouri Stedman - Basic, Fashion & Sport

Fondat în 1953, Stedman produce de peste șase decenii o îmbrăcăminte casual de înaltă calitate.

Tricourile Stedman sunt disponibile în modele moderne și materiale inovatoare. Aceste stiluri vă oferă toate avantajele unei îmbrăcăminți promoționale confortabile și moderne.

Materialele tricourilor Stedman

  • Bumbac foarte fin: tricouri dintr-un bumbac de cea mai bună calitate, 100% bumbac ringspun pieptănat, cu decolteu modern.
  • SLUB: Modele tricouri: Sharon si Shawn, 100% bumbac ringspun, fibră-Slub. Materialul SLUB are un aspect chic, texturat cu o suprafață netedă în ciuda structurii optice. Acest aspect deosebit rezultă din îngroșarea firele libere (slub).
  • Poliester-viscoză-melange: Modele tricouri: David & Daisy, tricouri si topuri dintr-un amestec de 65% poliester și 35% vâscoză.
  • Bumbac-melange: Modele tricouri: Luke & Lisa, realizate din 60% bumbac ringspun pieptănat și 40% poliester.
  • Bumbac-elastan: Modele tricouri: Clive, Claire & Dean, confecționate din 95% bumbac ringspun pieptănat și 5% elastan.
  • Bumbac-BIO: Modele tricouri: James, Janet & Jamie, realizate din 100% bumbac organic organic certificat OCS.
  • Bumbac-Single-Jersey: Modele tricouri: Ben, Morgan & Megan: din 100% bumbac ringspun.
  • Bumbac pique: Modele tricouri polo: Henry, Harper & Hanna, fabricate din 100% bumbac ringspun pieptănat.

Tricourile Stedman oferă o senzație foarte placută, moale și mătăsoasă pe piele. Structura fină a acestor tricouri conferă o elasticitate ridicată și un aspect de înaltă calitate. Un must-have, care atribuie îmbrăcăminții casual un rol versatil, este ușor de întreținut și se calcă foarte ușor.

Personalizarea tricourilor Stedman

Aceste tricouri oferă o suprafață ușor de imprimat. Procesul de personalizare pe aceste textile promoționale poate fi realizat în moduri diferite: prin imprimare sau broderie. Tricourile Stedman pot fi brodate, serigrafiate și imprimate prin transfer termic. Metoda utilizată depinde de proprietățile materialelor, de structura suprafeței textilelor, de grafica și numărul de bucăți dorite a fi personalizate.

Logofashion: Partener pentru îmbrăcămintea promoțională și personalizarea ei

Logofasion oferă servicii competente de consultanță individuală pentru fiecare client în parte, astfel încât produsele si personalizarea lor să poată fi selectate într-un mod cât mai optim. Cererile de ofertă și comenzile sunt procesate rapid pentru a putea oferi clienților noștri un timp de livrare cât mai scurt.

Tricouri Stedman pentru dame, bărbați și copii

Categorie: Producatori

Write Your Comment