Tricou polo verde

Colecția noastră de tricouri polo oferă și pentru culoarea verde o gamă variată de modele atât pentru bărbați cât și pentru femei și copii în dimensiuni diferite, de la XS la 4XL. Tricourile polo sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate, confortabile, rezistente, extra fine, fără fire răzlețe și cu o suprafață netedă, plană ce oferă un suport perfect procedeelor de personalizare. Ele pot fi din bumbac, poliester sau țesături amestecate, precum bumbac și elastan. Gama noastră este reprezentată de mărci cunoscute la nivel mondial, precum B&C Collection, Fruit of the Loom, Gildan, Russell, Stedman, gamă pe care o extindem continuu. La fel ca și cea a articolelor ecologice, în care bumbacul cultivat organic este tot mai cerut de catre clienții noștri.

Culoarea potrivită pentru un brand de succes

Culoarea verde este culoarea pe care o asociem cu armonia, vitalitatea, dezvoltarea, sănătatea, calmul, echilibrul, fiind una dintre cele mai preferate culori. Este folosit în foarte multe domenii de activitate, cum ar fi, în știință, turism, medicină, resurse umane, mediu și dezvoltare și reprezintă de foarte multe ori un început nou, prosperitate și grijă față de natură și resursele ei. Un tricou polo poate fi găsit în garderoba multor femei, bărbați și copii iar angajații se vor bucura din plin să vă reprezinte identitatea corporativă printr-un articol textil.

Personalizarea unui tricou polo

Tricourile polo din gama noastră sunt special concepute și testate pentru personalizare. Broderia este cel mai elegant și durabil mod de personalizare textilă. Logo-ul sau motivul brodat are un efect vizual remarcabil, de înaltă calitate, tridimensional, în culori puternice. Broderia se caracterizează și printr-o rezistența ridicată la spălare. O serigrafie de calitate pe un tricou polo se face pe un material piqué moale și neted, fără fire răzlețe. Țesătura din 100% bumbac pieptănat, inelat se caracterizează mai ales prin structura sa densă iar imprimarea pe un astfel de material este excelentă. Asteptăm cererea dvs. și specificațiile necesare iar noi vă garantăm o implementare competentă și de înaltă calitate.

Categorie: Textile

Write Your Comment