Textile personalizate

Textile personalizate și îmbrăcăminte promoțională de înaltă calitate. Brodăm sau imprimăm textile personalizate cu logo-ul, motivul sau emblema companiei.

Textile personalizate

Uniformitatea diferenţiază

Soluții individuale - Logofashion personalizează textilele conform dorințelor dvs.!
Imprimarea sau broderia textilelor se realizează într-o calitate superioară, rapid și eficient din punct de vedere al costurilor. Fiecare produs din colecția noastră este special confecționat pentru procedeele de personalizare aducând astfel rezultate ideale în toate opțiunile de finisare.

Îmbrăcăminte promoțională de la producători cu renume mondial

Textile special realizate pentru cele mai moderne procese de personalizare a textilelor
Colaborăm cu producători renumiți pe piața mondială a îmbracăminții promoționale, business și de lucru care respectă standarde stricte privind calitatea materialelor, fabricarea și distribuția textilelor, drepturile omului și protecția mediului.

Livrarea textilelor personalizate

Livrare într-un timp real și un mod transparent
Timpul de livrare va fi comnunicat într-un mod transparent. Termenele de livrare sunt foarte diferite și depind de specificațiile, cantitățile, etc. produselelor dorite a fi achiziționate și tipului de personlizare. Deci avem nevoie de 7-10 zile lucrătoare pentru o finisare clasică a textilelor.

Valorile noastre

Transparență, fiabilitate și orientare către client
Prin personalizarea produselor noastre dorim să oferim inspirație și inovație brandului și mesajelor corporative ale clienților nostri. Pentru fiecare cerere de ofertă oferim consultanță si soluții individuale.

Categorie: Textile

Write Your Comment

Only registered users can write comments. Please, log in or register